Las Vegas

Sitter nu och äter frukost på hotellet Polo Towers och har precis pratat med Linnea i telefon. Hon är på väg ut till flygplatsen redan då de är 2 timmar före i tid i Kansas. Helt sjukt med alla dessa olika tidszoner i samma land. Hon,stackarn kommer att få vänta i Denver i över 4 timmar, men nu är hon på väg i alla fall.
Robins och min resa gick bra, inga komplikationer men vi var bra trötta när vi kom fram. Vi tog taxi till Hard Rock Hotel och kom rakt in i ett festande casino, med hög musik, en tjej som dansade poledans,spelmaskiner och människor som åt, drack och skrattade. Vi som hade varit vakna i över ett dygn fick en liten chock och blev väckta ur vår lilla sömnkoma av alla intryck. Mattias hittade vi på en restaurang, han åt sen middag då han hade jobbat fram till vi kom och hade glömt bort att äta middag. Dock äter man ofta middag lite senare här. Igår åt vi själva middag på en pastarestaurang kl 21.00. Vi somnade gott båda dessa 2 första nätter och det känns som om man sakteliga kommer in i rätt dygnsrytm.
Det finns sjukt mycket att se och att göra här och igår gick vi runt på alla de olika hotellen som finns här och som alla är uppbyggda med lite olika teman tex var vi inne i ett hotell som var uppbyggt som Paris med ett Eiffeltorn och ett annat som var som lilla Venedig där man kan åka Gondol inomhus.
Idag ska vi först gå upp till tak poolen och ta det lugnt en stund och sen åker vi ut till flygplatsen föra att möta upp med Linnea.Det är ca 30-35 grader varmt.
Ha det så bra där hemma.Ska försöka lägga upp lite bilder senare,Har ingen internetuppkoppling på min mobil just nu men kan koppla upp mig på gratis WiFi på vissa restauranger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin