😜😁😍😛😝

Sitter nu i baksÀtet pÄ vÄr vita Passat CC, dÀr Linnea för tillfÀllet övningskör Uppsala runt. Jag har haft en ganska lugn dag pÄ jobbet idag till skillnad frÄn i fredags dÄ telefonerna ringde varma.
I fredags gick Mattias och jag pÄ bio och sÄg Elysium. Innan bion Ät vi pÄ Meza, en libanesisk restaurang dÀr vi fick en massa smÄrÀtter, bÄde varma och kalla och Àven en hel del röror. Supergott var det.
I lördags Äkte vi tÄg till Stockholm pÄ 40-Ärsfest hos Göran, en av Mattias musik kompisar.
I onsdags förra veckan Äkte vi ocksÄ tÄg hela familjen och Àven Daniel med barn för att tillbringa 2 timmar pÄ Arosfortet, som Àr som FÄngarna pÄ Fortet dÀr man delar upp sig i lag och sen gÄr in i olika rum för att tillsammans lösa olika problem eller klÀttra i rep, krypa i gÄngar, hinderbanor,leta efter knappar eller ledtrÄdar.
Jag var i lag med Daniel och Emelie som tyckte det var superkul. Linnea, Robin och Josefine var ett annat lag och Mattias var med Oliwer och hans kompis. Det var Linneas lag, Pandorna som vann, vi hade 50 poÀng mindre Àn dom.
Nu ska vi Äka till Anna-Clara med vÄr gamla espressobryggare och Àven lÄna ut en resvÀska dÄ hon och Conny Äker till Kreta pÄ torsdag.



bloglovin