Prova på kören

Precis hemkommen från en återigen härlig körövning där vi denna termin sjunger ABBA låtar. Extra kul idag då det kommit många nya till kören. Precis som varje gång kommer man hem fulladdad med energi. Om du funderar eller har funderat på att börja sjunga i kör så gör det, du kommer inte ångra dig.
Nu ska jag börja jobba med vår nystartade kulturförening, ska skriva ihop nån form av marknadsföring,vi behöver få igång föreningen samt hitta medlemmar som tycker det är kul och intressant att antingen bidra med sin egen tid eller genom bidrag i form av medlemsavgift. Kulturföreningen samarbetar med kören.
Vi hörs igen.


Dagens citat


Lycka är en biprodukt som man får gratis genom att göra andra lyckliga

Familjen julafton 2011

Helt normal familj...


Aha hur gör man???

Så sitter jag då här, tant Nina och undrar vad jag gett mig in på?
Tack förresten snälla älskade dotter för att du engagerar dig i att hjälpa din mamma med bloggsidan.
Idén och tanken på att börja blogga kom till mig plötsligt härom natten när jag av nån anledning inte kunde sova. Vore det inte kul att börja blogga?
Detta tänkte jag ,kan ju vara kul både för mig själv men även för Linnéa, min snart 16-åriga dotter, att läsa när hon ska vara i USA som utbytesstudent 10 månader.
Så min tanke med denna blogg är i första hand att skapa ett ställe där man enkelt och även pga den stora tidsskillnaden kan skriva ned och berätta vad resten av familjen gör i Sverige medan dottern är i Kansas.
Så idag börjar mitt nya äventyr,att lära mig olika finesser med latt blogga.
Tänkte att det var bäst att börja redan nu, ca 5 månader innan Linnéa åker så att hon hinner lära mig så mycket som möjligt. Linnéa har ju bloggat över ett år nu.
Har givetvis även en del andra idéer om vad jag skulle vilja skriva om men det får växa fram med tiden.

Första inlägget



bloglovin