Mittwoch

Vaknade kl 07.30, åt frukost ensam då övriga familjen sov fortfarande.
Hann jobba fram till steax efter nio då det var dags att cykla iväg för en timmes bioenergimassage.Bioenergi handlade mycket om att fördela kroppsenergier jämnt och förhindra/ta bort blockeringar som skapas vid tex stress, sjukdom, sömnbrist mm
Hon började rulla med en slags kavel över ryggen för att öka blodcirkulationen, sen tryckte hon och masserade igenom hela kroppen under 1 timme. Riktigt avkopplande och skönt var det. Sen visade hon mig en bok som en japansk forskare skrivit när han forskat om vatten då kroppen ju faktiskt också består till stor del av vatten.
Han hade tagit glasburkar med vattenprover från olika platser i världen och sen fotat dessa och man kunde se kristaller tydligare tex i Japan jämfört med tex New York eller andra storstäder. Sen hade han testat att skriva ord på vattenburkar och sen fotat dessa. Han skrev tex positiva ord som lycka , härligt , framgång och sen negativa ord som tex olycka , djävul, skit  och han fick bara fram fina kristallbilder på de burkar med positiva ord.
Hmm lite hokus pokus lät det ju som men jag tror det finns en poäng med att vi bör ta hand om oss och varandra och överösa varann m positiv energi.
Mattias, Robin o Linnea har handlat inför Robins partaj.
Robin ska provjobba imorgon natt mellan 17.30-03.00 ca. Han ska lära sig byta bussglas på bussar som bla finns i bussgaraget i Värmdö , så han lär vara sömnig på sin födelsedag men vi håller tummarna att allt går väl så han kan få jobba mer.
Jag har precis varit ute på en löprunda, 7km blev det och sköönt var det.
Linnea och Mattias är ute och övningskör. Linnea skulle få köra hem till Sanna och Jörgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin