Semester

Nu är det tisdag, klockan är 23.10 och jag är precis nyduschad efter en 8 km runda för nån timme sedan. Mattias har tagit på sig rollen som PT( personlig tränare)åt Linnea så de var också ute och sprang och gick varvat i 6km så nu är vi alla supernöjda och avslappnade.
Robin har äntligen fått jobba och han skrev på anställningskontrakt idag för timanställning på Clearway som ligger i Knivsta. Yippii, äntligen får han jobba och visa vad han går för och samtidigt tjäna lite pengar. Han mår mycket bättre av att jobba även om han är trött när han kommer hem.
Han har jobbat ihop med en kille som är 1 år yngre än honom och som också håller på att lära sig byta/sätta på solfilm på fönster. Den killen har jobbat ca 1 vecka så de är båda nya. Robin tycker det är kul, svårt och pilligt ibland med solfilm som måste hållas sträckt och blött, utan fettfläckar så man får spraya på med diskmedelslösning för att hålla fukten kvar och fettet borta.Han ska även få testa på att jobba natt och byta bussglas vid senare tillfälle.
Tyvärr fick han precis ett sms att det inte blir jobb för honom imorgon, nån bil som var trasig så det blev inställt. Synd då han gärna jobbat även imorgon, nu när han kommit igång och vi ska vara borta några dar.
Imorgon åker vi till London, ska bli kul m semester och vi har bokat musikalbiljetter till Wicked och ska på Harry Potter tur.
Igår åkte jag m Knivsta kulturförening och gjorde en förkoll av vår KulTur vandring som vi ska ordna i oktober. Vi besökte 13 olika kulturella platser, statyer, sevärdheter mm. Vi åkte runt med 2 bilar och tittade på bla St Sefan kyrkan, Carl Milles statyn, eric Ståhl statyer, runstenar, Lagga kvarnen, Mora stenar mm.Sen hade vi knyt picnc på Lagga fotbollsplan där alla hade tagit med sig lite olika maträtter som vi delade på.
Kyckling, tonfisksallad, nachips, jordgubbar mm
Mysigt var det. Sen åkte jag förbi Sanna o lämnade nycklar då hon ska hjälpa till att ta hand om Pepper när vi är borta i London.
Imorgon en sista fullspäckad arbetsdag innan 2,5 veckas semester väntar.
Imorgon Mattias hembakade bagels till frukost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin