Isfestival

Veckorna går fort.Jobb varje dag med uppföljning av offerter, orderegistrering, transportbokning och samtal m konsulter kring installationer och luftflöden.Åker till kontoret på onsdagar , annars mest jobb hemifrån.
Vi har beställt persienner nu till hela lägenheten, dyrt men det ska bli skönt att ha möjlighet att dra ner och slippa insyn och att dra för gardiner i sovrummet. Känns dock inte som om folk tittar in.
Vi har oxå köpt en ny espressomaskin, Mattias dröm maskin, a'la Jura.
Kvalitetsmaskin där man kan göra tex en cappuccino, latte i ett enda knapptryck och med en kaffekvarn av bättre kvalitet. Mattias är som ett barn på julafton:)
Vi har även skaffat en Fatboy så nu kan ev övernattande gäster ha en sovplats. Den är 140*180cm så är man inte alltför lång får man plats att ligga raklång i den så nu mamma har du en egen säng:)Dock kanske lite svårt att komma upp på morgonen.
Även utemöbler i rotting beställde vi och 5 stora kollin levererades igår så när Robin och Mattias kom hem så var det STORA kartonger överallt.
Vi var tvungna att åka iväg till sopstationen. Sen gick vi på fredagspromenad ned på stan, O Learys fick "bjuda" på middag.
Även ett glas vin till maten blev det:)
Lördag morgon- iväg till Faxan igen, var där förra helgen också för att hjälpa till inför skjuttävlingen imorgon söndag.
Vi skottade undan snö, och vi som trodde vi skulle slippa sånt när vi köpt lägenhet, ha fick vi.
På em skrev jag lite snabbt ihop en ekonomisk berättelse för Knivsta Kulturförenings årsmöte som vi ska ha i mars.Mattias fixade med nya leksaken , Jura
Sen gick vi ner på stan för att kolla på isfestivalen i Stadsparken. Det var riktigt häftigt att se alla häftiga skulpturer som skapades.14 konstnärer stod och skulpterade i isblock sim levererats från Jukkasjärvi. Utställningen håller på i en vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin