Valborg Uppsala

Idag är det valborg i Uppsala, vilket märks då firandet startade redan igår kväll med kvalborg och en hel drös med poliser ute på stan. Vi har ju haft otroligt mycket vatten i Fyrisån i år så det har länge varit osäkert om forsränningen skulle kunna genomföras som tidigare år men det blev godkänt till slut. Risker har funnits speciellt vid broar att farkosterna ej skulle kunna passera under dessa pga högt vattenstånd. Jag åkte dock till Bro idag och flydde forsränningen som började kl 10.
Just nu sitter Robin med ett gäng ungdomar ute på vår altan. De har grillat och förfestar innan de ska ner på stan senare. Mattias och jag jobbar lite och äter chips och dricker varsin öl innan vi ska fixa middag och ev också traska ner på stna för en drink. Vädret är mulet,regn och sol om vartannat och ganska kalllt runt 10 grader. Imorgon fyller Saga år så då firar vi henne. På fredag åker Mattias till Las Vegas och på måndag kommer mamma på besök och för att hjälpa oss ta hand om Pepper när så äntligen Robin och jag åker efter den 10:e
På radion spelades manskören OD , Orpheis drängar som sjöng vårsånger. Kändes nästan som lite julstämning konstigt nog:)
Glad Valborg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin