Husvisning

Idag har vi haft vår första officiella husvisning, vi har ju haft 2 st förhandsvisningar innan.
Det känns allt lite pirrigt, man hoppas ju att hitta rätt köpare. Det var iallafall 6 familjer på visningen och 2 av paren skrev upp sig direkt på intresseanmälan som mäklaren hade liggande framme. Ett par ska ta med sig barnen och komma igen på visning nr 2 på måndag.
Alla verkade nöjda m huset. Vissa behövde undersöka mer kring. Skolskjuts, hur ta sig till jobb mm och andra skulle titta på fler hus. Men mäklaren tyckte det kändes bra och deras förhoppning var att huset skulle vara sålt inom 2-3 veckor så det är bara att vänta och se.
Jag tog en löprunda på 5 km efter vi hade varit hos Sanna och Jörgen. Riktigt skönt och välbehövligt tror jag att få släppa på spänningar som finns.
Robin var på återträff m ITG igår och sov kvar hos Sofia efter att alla varit på Skeppet. Ikväll hänger han m Martin så Mattias och jag är själva hemma då Mattis och Lovisa åkte till Östersund för att hämta grejer.
Robin har blivit antagen till en C + programmeringskurs och han står som 17:e reserv för systemutvecklingskursen. Programmeringskursen börjar 3/9,är bara 30%, alltså ej heltid men iallafall nåt och kanske det ännu finns chans att komma in på reserv alt plugga lite fler kurser så han får heltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin